Øjenklinik

 

Pia Bjerre Pedersen er øjenpaneldyrlæge og certificeret i øjensygdomme. Dvs. uddannet til at diagnostisere og behandle komplicerede øjensygdomme hos kæledyr.

Øjenundersøgelse og diagnostik:
Dyrenes Læge og Øjenklinik har specialiseret sig i undersøgelse og behandling af øjensygdomme hos vore kæledyr. Vores mål er, at sikre hurtig helbredelse til mindst mulig gene og med bevarelse af synet hos vore patienter. Hos Dyrenes læge og Øjenklinik sker undersøgelse med henblik på at stille en diagnose, og tilbyde den rigtige behandling. Al diagnostik og behandling sker under hensyntagen til patientens ve og vel og i samråd med dig som ejer. Herved har du, som ejer det bedst mulige grundlag for at tage en beslutning om behandling af dit kæledyr. Mange dyrlæger henviser patienter til øjenundersøgelse, behandling og operation. Men man er også velkommen til at kontakte Dyrenes Læge og Øjenklinik direkte med henblik på øjenundersøgelse og behandling.

Behandling af øjensygdomme:
Hos Dyrenes Læge og Øjenklinik udføres såvel medicinsk som kirurgisk behandling af øjensygdomme hos hund, kat og gnaver.
Behandlingen sker efter individuel vurdering af patientens behov og altid i samråd med dig som ejer.

Dyrenes Læge og Øjenklinik tilbyder for kolleger:

  • Undersøgelse og diagnostik af øjensygdomme hos kæledyr.
  • Medicinsk og kirurgisk behandling af øjensygdomme hos kæledyr.
  • Diskussion og rådgivning omkring konkrete øjenpatienter patienter.
  • Generelle råd og vejledning omkring øjensygdomme og behandling deraf.

Øjenpaneldyrlæge Pia Bjerre Pedersen er medlem af "DSVO", der står for Dansk Selskab for Veterinær Oftalmologi. Dette er et selskab for dyrlæger med speciel interesse i oftalmologi (øjets sygdomme). Dette forum giver adgang til nyeste viden og information inden for dette fagområde. Desuden giver selskabet fantastisk mulighed for sparring og diskussionsfora med andre dyrlæger, som er specielt interesserede i vore kæledyrs øjne.

Del

Dyrenes Læge og Øjenklinik

Klinikkens adresse:
Munkemarken 72, Thorning
8620 Kjellerup 

Åben efter aftale

+45 27 60 60 69
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Læs om