Om

Dyrenes Læge og Øjenklinik er en øjenklinik og almen praksis for smådyr.

Klinikken indehaves af Dyrlæge og Øjenpaneldyrlæge Pia Bjerre Pedersen, som har mange års erfaring som smådyrsdyrlæge. Ud over almen smådyrsdyrlæge er Pia øjenpaneldyrlæge og har i mange år arbejdet med diagnostik, behandling og mikrokirurgi på øjne.

Pia udfører avancerede øjenoperationer, som alle foretages under operationsmikroskop, dette sikrer mikrokirurgi med stor præcision.

Der modtages dagligt henvisninger af øjenpatienter fra dyrlægekolleger til diagnostik, behandling og avancerede øjenoperationer på både hund og kat, ligesom der foretages øjenlysninger med ECVO attest på hunde og katte.

Mange dyrlæger henviser øjenpatienter til diagnostik af øjenlidelser, behandling og operation. Men man er som kæledyrsejer også velkommen til at kontakte Dyrenes Læge og Øjenklinik direkte med henblik på øjenundersøgelse og behandling.

Dyrenes Læge og Øjenklinik har fra maj 2021 samlet alle aktiviteter i nyindrettede lokaler i Thorning. Der tilbydes herefter ikke længere tider i Rødkærsbro og Karup.

Vagtsamarbejde
Klinikken indgår i et vagtsamarbejde med en række smådyrspraktiserende dyrlæger. Herved sikres at dit kæledyr altid kan komme i behandling ved akut opstået sygdom.

Del

Dyrenes Læge og Øjenklinik

Klinikken er i nyindrettede lokaler i Thorning fra maj 2021 på følgende adresse:
Munkemarken 72, Thorning
8620 Kjellerup 

Åben efter aftale

Tidsbestilling i Rødkærsbro og Karup er stoppet med udgangen af april 2021. 

+45 27 60 60 69
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Læs om